زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

رسیدگی به پرونده‌های «هم‌میهن» و «رکنا» در دادگاه مطبوعات

رسیدگی به پرونده‌های «هم‌میهن» و «رکنا» در دادگاه مطبوعات سخنگوی هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی از رسیدگی به پرونده‌های رکنا و هم‌میهن در دادگاه مطبوعات امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر نصراللهی از رسیدگی به پرونده‌های رکنا و هم‌میهن در دادگاه مطبوعات امروز خبر داد.

سخنگوی هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در این باره گفت: اتهام مهدی ابراهیمی‌تازه محله، انتشار مطالب خلاف واقع در تاریخ ۲۸ مهر ۱۴۰۲ با تیتر "قیمت دارو‌های سرطان در ۲۰ روز ۴ برابر شد/ داروی ۸۵۰ تومانی ۳ میلیون شد! " است.

وی ادامه داد: مدیرمسئول پایگاه خبری رکنا در دفاعیات خود گفت که انتشار این خبر سهواً منتشر شد. بعد از اینکه فهمیدیم داروی مذکور نه‌تن‌ها از ۸۵۰ هزار تومان به ۳ میلیون افزایش نیافت بلکه با توجه به اینکه مشمول دارو‌های خاص است از ۸۵۰ هزار تومان به ۲۸۸ هزار تومان کاهش هم یافت، خبر اشتباه تصحیح و عذرخواهی شد و از این اقدام مسئولان وزارت بهداشت و هلال احمر تشکر شد.

نصراللهی بیان کرد: رای دادگاه رسیدگی به شکایت دادستان تهران در مورد پرونده اتهام‌های رکنا که به ریاست قاضی جواهری در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.

وی گفت: امروز همچنین پرونده اتهامات آقای غلامحسین کرباسچی مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن به ریاست قاضی کاشانکی بدون حضور متهم و با حضورش وکیلش در شعبه سوم دادگاه کیفری یک برگزار شد که هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی او را به اتفاق آرا مجرم دانست و مستحق تخفیف ندانست.

وی افزود: اتهام غلامحسین کرباسچی نشر مطالب خلاف واقع و ایجاد اختلاف بین اقشار مختلف مردم است.

سخنگوی هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در پایان گفت: رای دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن، متعاقبا صادر خواهد شد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار